KIRŞEHİR / MERKEZ - Hürriyet İlkokulu

15 TEMMUZ OKUL GAZETESİ

Okulumuz 15 Temmuz Okul Gazetesi hazırlanmıştır. Okul gazetemizi hazırlayan 2/B Sınıf Öğretmenimiz Ebru Arslan ÖZER'e teşekkür ediyoruz

GAZİLERİMİZE VE ŞEHİTLİĞE ZİYARET

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Oklumuz 2/B Sınıfı Kütüphanede

Ekm

Ahi Şehri Kırşehir Projesi kapsamında Ekim Ayı Teması olan Girişimci ve Üretlken Ahi kapsamında okulumuzda atık eşyalardan nesne tasarlanması istenmiş olup kıymetli tasarımlar ortaya çıkmıştır. Yapılan eserler okulumuzda veli ve öğrencilerimize sergilendi. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde Ayın Ahisi seçilen 3/B Sınıfı öğrencisi Turan Alp Çelik ve Ayın Ahi Velisi seçilen Şerife Çelik' e plaket ve rozeti takdim edilmiştir. Ayrıca başarılı eserleri olan öğrencilere de hediyeler verilmiştir.

Ekm

Kırşehir Valiliği tarafından yürütülen Ahi Şehri Kırşehir Projesi kapsamında okulumuzda Eylül ayı Vatansever Ahi Teması ile Ayın Ahi öğrencisi seçilen 4/B sınıfı öğrencisi Berat KIRIŞIK ve Ayın Ahi Velisi seçilen Zeynep-Yusuf KIRIŞIK' a  Okul Müdürümüz Mehmet DEMİREL tarafından rozet ve plaket takdimi yapıldı. Öğrencimizi, velimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.